6 de febrer del 2015

Com fer una màscara de pirata

(Versión en castellano al final del post)*
S'acosta Carnestoltes i aquest any s'ajunta amb Sant Valentí. Se'ns acumula la feina! Però anem per parts.

El Carnestoltes

Il·lustració d'entrada del post Com fer una màscara de pirata. ©Imma Mestre Cunillera

Sou dels que aneu a última hora? o no sabeu mai de què us podeu disfressar? Així sou dels meus! Per això, avui volia compartir un tutorial sobre com fer una màscara per una disfressa de pirata. Als nens els agrada i, en adults, aquests toc naïf també queda bé. És un recurs sencill, efectiu i que sempre funciona. És tan fàcil que no sé ni s'hi val la pena escriure-ho! Així que us deixo amb aquest DIY il·lustrat.
Tutorial il·lustrat sobre Com fer una màscara de pirata. ©Imma Mestre Cunillera

Pots descarregar-te les plantilles, clicant sobre l'imatge següent (Puedes descargarte las plantillas, clicando en la imagen siguiente):
Plantilla per fer un barret i un pegat de pirata pel tutorial sobre Com fer una màscara de pirata. ©Imma Mestre Cunillera
Plantilla per fer una calavera per barret de pirata del tutorial sobre Com fer una màscara de pirata. ©Imma Mestre Cunillera

Aquesta setmana ens hem centrat en els petits. La setmana que ve ho farem en els adults amb un altre tutorial facilíssim per tal que la nit de Sant Valentí sigui perfecte!.
--------------------------------
Se acerca Carnaval y este año coincide con San Valentín. ¡Se nos acumula el trabajo! pero vamos por partes. 


El Carnaval

¿Sois de los que vais a última hora? ¿O quizá de los que nunca saben de qué disfrazarse?¡Así sois de los míos! Por este motivo, hoy quería compartir un tutorial sobre cómo hacer una máscara para un disfraz de pirata. A los niños les encanta y, en adultos, este toque naïf también queda bien. Es un recurso sencillo, efectivo y que siempre funciona. Es tan fácil que no sé ni si merece la pena escribirlo, así que mejor con este DIY ilustrado.

Esta semana nos hemos centrado en los más pequeños. La próxima semana será el turno para los adultos con otro tutorial facilísimo para que la noche de San Valentín ¡sea perfecta!.
--------------------------------
I mentrestant, a pensar en el carnestoltes! Us disfrasseu? Sou de comprar les disfresses, o us les feu?

Y mientras... ¡a pensar en carnaval! ¿Os disfrazáis? ¿Sois de comprar los disfraces, o los hacéis?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada